2011. gada 1. oktobris

Kauja pie Ķekavas

Ķekavas Bulldogs florbolisti LČ 1.līgā piektdienas vakarā vairāk nekā  100 skatītāju klātienē ar 12:5 vēsturiskā spēlē pieveica “Ķekava-2”. Uzvarētājiem Intars Labsvārds un Henrijs Uzraugs katrs guva trīs vārtus (abiem 3+2). Pēc Labsvārda izpildītā bullīša tribīnēs sajūsmu neslēpa nedz Latvijas florbola leģenda Dailis Skudrītis, nedz bijušais LFS prezidents Alfrēds Kundziņš. Nākamā spēlē svētdien Jelgavā nevarēs palīdzēt buldogu komandas kapteinis Armands Šonmanis, kurš saņēma sarkano kartīti.

Henrijs Uzraugs (priekšplānā), iegriezies Ķekavā starp MHL čempionāta spēlēm bija labs pastiprinājums. Bet kādu bullīti iemeta Intars Labsvārds... Drīzumā gaidiet YouTube video!

Ar lielu nepacietību gaidīto cīņu sāncenši iesāka abpusēji piesardzīgi. Jau 2.minūtē reultātu atklāja buldogi un Ojārs Dārznieks (1:0), taču pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 2:2. Otrajā trešdaļā Oskars Eglītis un Kaspars Ozols pirmo reizi buldogiem panāca divu vārtu pārsvaru (4:2). Taču pēc mirkļa uz buldogu vārtiem tiesneši nozīmēja bullīti. Uz soda metienu epizodi vārtos Ati Upenieku nomainīja Dovidas Galkauskas. Mūsu lietuvietis bija savā elementā un, atvairot pretinieku līdera Ata Lazdiņa raidījumu, tādējādi neļaujot Ķekava-2 lauzt spēles gaitu. 30.minūtē Lazdiņam gan izdevās reabiliēties (4:3), tomēr FBK Ķekava fārmklubs jau bija nonācis fizisku un morālu spēka izsīkuma priekšā…Buldogi guva sešus (!) vārtus pēc kārtas un spēles liktenis bija izšķirts – 10:3. Kronis visam bija Labsvārda bullītis – Intars kā basketbolā ar “piespēli gar muguru” pa gaisu aprotēja bumbiņu sev un arī apkārt vārtsargam... Tribīnes bija stāvā sajūsmā – ar aplausiem buldogus sveica gan florbola leģenda Dailis Skudrītis, gan bijušais LFS presidents Alfrēds Kundziņš, kurš “spiegoja” pirms svētdienas spēles ar Jelgavu, ko pats tagad trenē. Žēl, ka spēles beigās tiesneši piešķīra sarkano kartīti Armandam Šonmanim. Harijs Kleins provokatīvi uzsita buldogu kapteinim ar nūju pa seju, par ko Šonmanis atbildēja ar sitienu pa kājām. Kleins izspruka tikai ar 5 minūšu sodu. Kopā abas komandas pavisam nopelnīja 36 soda minūtes.

Buldogu treneris Vancāns
"Par ko tāds prieks? Puiši jūs neko vēl neesat uzvarējuši," pēc mača gluži kā Oļegs Znaroks suņus atvēsināja buldogu galvenais treneris Ints Vancāns. Ko lai piebilst – viss kārtībā. Vienkārši esam lieliskā noskaņojumā, trener.

Buldogiem Labsvārds, Uzraugs un Ziemelis (2+3) guva pa pieciem punktiem. Labākais pretinieku rindās bija Dāvis Vegners ar diviem vārtiem (2+0). Nākamā spēle svētdien plkst. 16.00 izbraukumā pret citiem 1.līgas debitantiem “Jelgavas novads”.

Jāatzīmē, pirmo reizi Latvijas čempionāta vēsturē pirmo reizi nūjas krustoja divi novada klubi, kas laukumā vainagojās ar provokācijām pilnu, bet kvalitatīvu un asu spēli. Turklāt, buldogiem savā otrajā Latvijas čempionāta (LČ) sezonā šī ir debija 1.līgā, un jau otrajā kārtā izcīnīta pirmā uzvara. Divi zaķi ar vienu šāvienu!

SPĒLES PROTOKOLS

NB! Buldogu mājaslapa www.kekavasbulldogi.lv ir pārbūves stadijā. Lasītājus gaida patīkams pārsteigums… Ja kas, seko Ķekavas buldogiem tviterī  twitter.com/KekavasBulldogs.

1 komentārs:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

    AtbildētDzēst