2011. gada 2. oktobris

Dārznieks iesēj otro uzvaru

Ar labu spēli aizsardzībā un vēl labāku uzbrukumā "Ķekavas Bulldogs" florbolisti šaurajās JSC sienās 1.līgā ar 16:8. pieveica "Jelgavas novadu". Ja var ticēt protokolam, 6+1 Ojāra Dārznieka kontā - viņš iemeta daudz, bet es līdzi neskaitīju.

ĶEKAVAS BULDOGU trenerim Intam Vancānam ģērbtuvē pirms pēdējās
trešdaļas (tobrīd 9:3) dažam labam varēja būt kas skarbāks sakāms...

Spēles pirmie divi periodi bija ļoti līdzīgi un sīvi. Taču buldogi, spēlējot bez diskvalificētā komandas kapteiņa Armanda Šonmaņa un vēl trim pirmās maiņas spēlētājiem, atšķirībā no mājiniekiem izcēlās ar labāku momentu realizāciju, kas materializējās uz tablo - 9:3. Pēdējās 20 minūtes buldogi nedaudz atslābinājās aizsardzībā. Uzbrukumā gan skaistas kombinācijas mijās ar efektīgiem tālšāvieniem, kas atnesa vēl septiņus vārtus.

Jāatzīmē arī Ata Upenieka teicamā spēle vārtos (atvairīja 26 no 29 metieniem!), trešajā trešdaļā vārtos stājās mūsu leitis. Sešus punktus guva Oskars Eglītis (3+3), pa diviem vārtiem Papuļa (2+2), Labsvārda (2+2) un aizsarga Savicka kontā (2+1).

Nākamā spēle buldogiem savā laukumā jau piektdien pret dīvīzijas līderiem FK Ādaži, kas abās spēlēs svinējuši uzvaras. Arī buldogiem ir divas uzvaras, bet trīs spēlēs.

P.S. Jelgavnieki malači, taču ir viens "bet"... Sporta zālē spēles laikā vajag birsti, ar ko var uzkopt slapjumus uz laukuma. Traumās iedzīvoties taču nevēlamies nedz mēs, nedz Jūs.

P.S.2 Kluba mājaslapa kekavasbulldogi.lv atrodas pārbūves stadijā. Aktīvi tiek strādāts pie lapas dizaina.

PROTOKOLS

2 komentāri:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

    AtbildētDzēst
  2. Mums steidzami nepieciešami orgānu donori, nieru donori, sieviešu olas, nieru donori. Summa: USD 500 000,00 dolāri
    Sieviešu olu summa: USD 500 000,00 dolāri
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Lūdzu, kopīgojiet šo ziņu.


    We are urgently in need of Organs Donors, Kidney donors,Female Eggs,Kidney donors Amount: $500.000.00 Dollars
    Female Eggs Amount: $500,000.00 Dollars
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Please share this post.

    AtbildētDzēst