2011. gada 24. oktobris

Buldogi nozog pirmo punktu favorītam

Ķekavas Bulldogs florbolisti pirmie atņēmuši punktus 1.līgas līderim FK Ādaži. Svētdienas vakarā izbraukumā "suņi" spēka paņēmieniem un emocijām bagātā cīņā (kopā 56 soda minūtes) ar ādažniekiem pamatlaikā cīnījās neizšķirti, taču pagarinājumā piekāpās ar 5:6. Hat-trick mūsu Matīsam Ziemelim.
 
HAT-TRICK. "Buldogs" Matīss Ziemelis pelnīti var uzelpot...
Spēli ādažnieki iesāka drudžaini. Pat nebijām gaidījuši, ka čempionāta favorīti varētu sākumā izskatīties tik nedroši (acīmredzot sīvā abu komandu "iepazīšanās spēle" Ķekavā bija atstājusi iespaidu - ādažnieki toreiz tika pie minimāla panākuma tikai mača pēdējā minūtē).
Attiecīgi  jau 39 sekundē Ziemelis izvirzīja buldogus vadībā ar 1:0. Tiesa, ādažnieki atbildēja ar trim vārtiem pēc kārtas un svari kausi jau nosvērās mājinieku pusē - 1:3.
 Šajā brīdī buldogu galvenais treneris nomainīja komandas 1.vārtsargu Ati Upenieku pret Dovidu Galkausku. Tas bija ļoti trāpīgs lēmums.
 Otrajā trešdaļā buldogu 3.maiņa un komandas kapteinis Armands Šonmanis atspēlējās (3:3), taču pēdējās 20 minūtes sākas ar minimālu ādažnieku pārsvaru (5:4).
Otrās trešdaļas izskaņā ādažnieki iesita mūsu vārtsargam pa rokām, par ko ar nūju nogrūdu spēlētāju gar zemi, diemžēl tiesneši vārtsarga aizstāvēšanu traktēja ar 2+10 minūšu sodu. 
 Trešā perioda sākumā Ziemelis guva trešos vārtus spēlē (3+0) un viss varēja sākties no jauna - 5:5. Kādā epizodē pie saviem Henrijs Uzraugs iekrita uz pretinieka provokāciju, kurš izaicinoši sedza vārtsargu. 2 minūtes un vēl 10 minūtes par pasmiešanos par lēmumu. Pamatlaika pēdējā minūtē FK Ādaži varēja  izraut uzvaru (bumbiņa trāpīja pa pārlikni), tomēr bija jāspēlē papildlaiks.
Pagarinājumā otrajā minūtē buldogi nedadz kļūdījās savā zonā, ko nekavējoties ar precīzu šāvienu izmantoja pieredzējušais, augumā raženais Ainārs Anis - zaudējums ar 5:6.

Ķekavas Bulldogs rindās labākais bija Matīss Ziemelis (3+0), kuram labi piespēlē Intars Labsvārds (0+2). Savukārt FK Ādaži uzvaras vārti Anim (1+2), divi vārti Laurim Lancmanim (2+0), bet Gatim Miglānam 1+1.

Buldogi 1.līgas čempionātā piecās spēlēs izcīnījuši septiņus punktus, kamēr FK Ādaži ar četrām uzvarām pamatlaikā un vienu pagarinājumā ar 14 punktiem saglabā pārliecinošu 1.vietu kopvērtējumā. Nākamā spēle buldogiem Ķekavā 4.novembrī pret Jelgavas novads.

SPĒLES PROTKOLS

2 komentāri:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

    AtbildētDzēst
  2. Mums steidzami nepieciešami orgānu donori, nieru donori, sieviešu olas, nieru donori. Summa: USD 500 000,00 dolāri
    Sieviešu olu summa: USD 500 000,00 dolāri
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Lūdzu, kopīgojiet šo ziņu.


    We are urgently in need of Organs Donors, Kidney donors,Female Eggs,Kidney donors Amount: $500.000.00 Dollars
    Female Eggs Amount: $500,000.00 Dollars
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Please share this post.

    AtbildētDzēst