2011. gada 6. oktobris

Dzelzs vīrs bez rokas

Mārtiņš Drusts publikas uzmanību izpelnījās pēc tam, kad šovasar Pasaules kausa posmā paratriatlonā Londonā izcīnīja 2. vietu. Viņš bērnībā nelaimes gadījumā zaudēja kreiso roku... Taču tas netraucē Mārtiņam vakarā nopeldēt gandrīz kilometru, nomīties 20 km un pēc tam vēl noskriet 5 km. „Ir doma pieveikt arī īsto Ironman distanci,” rāmi un bez pompas stāsta Drusts. (Raksts no žurnāla Sports)

Drusta nākamais mērķis ir ironman distanve: nopeldēt 3,8 km, tad 180 km ar riteni un visbeidzot noskriet 42 km....
Drūmajā pirmdienas vakara stundā no mellajiem padebešu blāķiem turpina gāzties lietus šaltis. Spītējot augusta nokrišņu rekordiem, tiekamies pie Saktas Index Cafe. Ieeju kafejnīcā, un Drusts ir jau priekšā. Pie letes sniega baltā vējjakā, protēzi saliecis elkonī, uz plastmasas dūres uzvilcis siena brūnu cimdu, pasūta kafiju. Pirmajā acu uzmetienā viņš atstāj stilīga, laipna un — maldīgi — nedaudz sūra džeka iespaidu. Pie galdiņa sēžam gluži kā brāļi — abi rudenīgi violetos kreklos.

TRENĒJAS TRĪS GADUS

Drusts ikdienā strādā Swedbank finanšu departamentā, viņa pakļautībā ir vairākas nodaļas. Viņš ir ieguvis Latvijas Universitātes bakalaura grādu ekonomikā un Rīgas Biznesa skolas maģistra grādu. Dzīvo Rīgā kopā ar draudzeni Lindu, kura nodarbojas ar noliktavu apsaimniekošanu. Nedēļā piecas dienas viņš velta treniņiem, kuros vidēji lej sviedrus pusotras līdz četru stundu garumā. Triatlonam Drusts pievērsās tikai pirms trim gadiem un pirms divām nedēļām guva savu augstāko panākumu sportista karjerā, no nākamo olimpisko un paralimpisko spēļu mājvietas pārvedot Pasaules kausa sudrabu. „Tas nenāca grūti. Es tiešām izbaudīju tās minūtes, kad tur varēju paskriet un papeldēt,” Drusts sacīkstēs izdomājis startēt tikai sezonas vidū, kas vairo pozitīvās emocijas par sasniegto rezultātu.

LIKTENĪGĀ FUTBOLA BUMBA

Mārtiņš roku zaudēja trešās klases vecumā. Jaunpiebalgā kādā vasarā. „Astoņos gados, kad tu spēlē bumbu, tas ir svarīgākais, kas tev ir jāizglābj!” Proti, dzenājot ripuli, tā ielidojusi graudu elevatorā. „Stādies priekšā — tā ir tāda caurule, pa kuru griežas milzīgs urbis, kas transportē graudus. Tur tā roka arī palika.”
Par šaušalīgo atgadījumu viņam vairs nav problēmu runāt. „Tas bija pirms 24 gadiem. Esmu ļoti pieradis un neuztveru to kā tādu. Pusaudža vecumā tas ir mulsinoši, jo piesaista cilvēku uzmanību.” Šobrīd 99 procentus no visām tām lietām, ko varot iedomāties, Drusts var izdarīt, cilvēks ļoti ātri adaptējas.

Drustam kreisajā rokā vienmēr ir cimds. Tas piesedz protēzi.
Kā traģēdija mainījusi dzīvi? „Domāju, tikai uz labo pusi. Uz daudzām lietām skatos citādi, tieši uz līdzcilvēkiem. Uz cilvēkiem ar dažādiem kustību traucējumiem — ar lielāku sapratni. Bet es nevaru teikt, ka tas būtu mainījis to vai šito. Jo mēs jau nezinām, kā būtu bijis, ja tas tā nebūtu noticis.” Vēlāk pēc traumas pamatskolā Drusts sācis nodarboties ar džudo, trenējies piecus gadus. „Man tēvs bija džudo treneris, un es trenējos pie viņa audzēkņa.” Pamēģinājis arī karatē, taekvondo un citus sporta veidus. Cīņas sporta veidi tajā laikā bijuši modes lieta. „Tādā veidā es tiku tam pāri, jo trenējos kopā ar veseliem čaļiem,” Drusts piebilst bez emocijām sejā.

KĀPĒC PASAULĒ GRŪTĀKO SPORTA VEIDU?

Triatlonu visā pasaulē uzskata par vienu no smagākajiem sporta veidiem. Peldēšana, riteņbraukšana un skriešana — salikums pats sevi izsaka. Paratriatlonistiem viss tas pats, tikai jāveic īsākas distances.
„Vispār jau sākumā es izvēlējos triatlonu, nevis paratriatlonu,” iebilst Drusts. „Man sākumā mērķis nebija paralimpiskās spēles,” atlēts atceras, kā viss sācies. „Biroja darbs... vienu vakaru tu aizej paskriet, pabrauc ar riteni vai papeldi. Iepatikās.” Kolēģi iedvesmojuši piedalīties Vienības braucienā ar velosipēdiem, kas bija pirmais atspēriena dēlītis. Sācis trenēties pie trenera amatieru grupiņā pa trim reizēm nedēļā. Brīvdienās aizvien biežāk nodarbības sākušas ieilgt un kļuvušas nopietnākas.

„Bija jāuzstāda mērķis, citādi grūti piektdienas vakarā neaiziet paballēties un sestdienā trenēties,” Drustam apetīte radusies ēdot. Apzinoties, ka pie sirds iet visi trīs no minētajiem sporta veidiem, bet arī paralimpiskā līmenī tajos ir kosmiski rezultāti (jo startē daudzi profesionāli sportisti, kuri dzīves laikā guvuši smagas traumas), Drusts 30 gadu vecumā izvēlējās visu salikumu — triatlonu. Sākumā aizgājis uztaisīt testu uz sporta medicīnas laboratoriju. „Olimpiskā vienība man pateica: lai veicas! Ar domu, ka neko jau neizdarīšu savā vecumā. Es jau nesaku, ka esmu kaut ko izdarījis.”

PELDĒS BEZ ROKAS

Rodas jautājums, kā cilvēks var papeldēt ar vienu roku. „Tāpat kā cilvēki ar abām rokā, neko nedaru citādāk,” Drusts veic distanci tāpat kā visi pārējie — kraulā. Pirms peldēšanas viņš noņem protēzi, kas sniedzas līdz elkonim. „Tas airējiens nav tik spēcīgs kā ar abām rokām. Ir jāizkopj tehnika. Triatlonisti peldēšanā lielāko uzsvaru liek uz rokām, lai pietaupītu kājas ritenim un skriešanai. Es strādāju vairāk ar kājām.” Ar velosipēdu mīties ir krietni vieglāk.
Drusts primāri paļaujas uz individuālajiem ienākumiem, taču no šā gada saņem atbalstu no Paralimpiskās komitejas. „Pēc pagājušās sezonas rezultātiem sapratām, ka sadarbība ir reāla. Un sezonas beigās — kā esam vienojušies — mani atbalstīs banka, kurā es strādāju.” Kopumā aptuveni divas trešdaļas no Drusta sezonas izdevumiem segs abi minētie sponsori, un ar pašreizējo atbalstu viņš ir ļoti apmierināts. „Es nedaru to atbalsta dēļ. Man uzstādījums ir piedzīvot olimpisko pieredzi,” argumentē Drusts.

SAPNIS PAR LONDONU

Šosezon Drusts koncentrējas tikai uz riteņbraukšanu. „Pirms trim gadiem sākot trenēties, nodarbības bija tik smagas, ka vajadzēja uzstādīt mērķi. Pēc pirmajiem trim mēnešiem sapratu, ka gribu kvalificēties Londonas paralimpiskajām spēlēm. Izbaudīt olimpisko atmosfēru.” Tomēr viss nav tik vienkārši: „Daudzi jauc un domā, ka tagad esmu nopelnījis ceļazīmi paratriatlonā uz 2012. gada Londonas spēlēm,” Drusts uzsver, ka paratrialons nav vēl iekļauts nākamo spēļu programmā. Tas būs paralimpiādē, sākot no 2016. gada, Rio, kad Drustam būs 37 gadi un — visticamāk — viņš vairs nestartēs.
Ceļā uz Londonu?
„Man mērķis ir tikt uz Londonas paralimpiskajām spēlēm. Tāpēc koncentrējos uz riteņbraukšanu.” Tiesa, nedēļas nogalē Beļģijā aizvadītajās sacensībās Drusts savā klasē izcīnīja 6. vietu grupas braucienā, kas nav viņa iemīļotākā distance. „Neesmu tehniskākais braucējs. Labāk pa taisnīti, nevis pa pilsētu.” Drusts atceras, ka vienās no pirmajām riteņbraukšanas sacensībām ticis apdzīts par apli. Tāda bijusi iepazīšanās ar realitāti.
Kvalificēšanās paralimpiādes riteņbraukšanai notiek pēc tādas pašas sistēmas kā olimpiskajās spēlēs — valstis vāc kopā punktus un pēc to daudzuma sportisti saņem vietas. Lai kvalificētos paralimpiādei, Drustam vienatnē Latvijas komandai jāsavāc 200 punkti. „Tas nav reāli,” saka Drusts. „Protams, sacensties ar tādām valstīm kā Vācija, Nīderlande, Itālija un Kanāda, kur katrai ir 20 sportisti, kas vāc punktus, ir ļoti nereāli.” Taču viņš ir pārliecināts, ka dabūs wild card, jo no Baltijas ir vienīgais, kurš pretendē uz dalību riteņbraukšanas sacīkstēs. „Esmu daudz piedalījies sacensībās un pierādījis savu vēlmi kvalificēties,”viņš ilustrē stratēģiju uz ceļazīmi.

NO BALTIJAS LĪDZ SPĀNIJAI

Visus trīs gadus, kopš Drusts trenējas, viņš ir starptautisko sacensību apritē. Tagad mačos viņš piedalās vidēji reizi divās nedēļās. „Pirmajā sezonā divi triatloni Lietuvā un Igaunijā, kā arī vienas riteņbraukšanas sacīkstes. Otrajā sezonā bija viens triatlons Igaunijā un divas riteņbraukšanas, bet šogad trešajā sezonā bijuši trīs riteņbraukšanas mači un četri triatloni un vēl divas sacensības ir padomā.” Šogad un pērn braukts uz Slovākiju, jo Centrāleiropas pērle ir parocīgi tuvu. Tālākie mači šosezon bijuši Spānijā.
Rudenī gaidāms arī pasaules čempionāts paratriatlonā, kas norisināsies Pekinā. „Protams, pēc sudraba medaļas pasaules kausa posmā ir vilinājums galvā, bet tas kalendārs man ir tāds, ka tajā laikā būšu pasaules čempionātā riteņbraukšanā, kas no stratēģijas viedokļa būtu pareizāk.” Drusts piebilst, ka patiesībā uz Londonu devies vienkārši atzīmēties paratriatlona sabiedrībā, jo esot kaut kur lasījis, ka paratriatlons 2012. gada paralimpiādē, iespējams, būs iekļauts kā paraugsporta veids. „Tas ir jautājums par popularitāti,” saka Drusts.

NĀKAMAIS MĒRĶIS — IRONMAN

Nopeldēt 3,8 km, tad 180 km ar riteni un visbeidzot noskriet 42 km — tās ir Ironman jeb dzelzs vīru sacīkstes. Un tieši tāds ir Drusta mērķis: „Tā doma ir tāda, ka es pēc 2012. gada gribu noiet pilno Ironman.” Pusi no Ironman distances Drusts ir nogājis pirmajā sezonā. „Nogāju vārda tiešā nozīmē.” Tajā brīdī tas nav licies viegls režīms, taču pēc rezultāta „nebija ievērības cienīgs”. Gatavoties dzelzsvīru distancei Drusts plāno lēni, vieglākā režīmā nekā tagad. „Ja kondīciju būšu sasniedzis ap 2015. gadu, tad tur tālu vairs nav arī Rio spēles...” Iedvesma tādiem varoņdarbiem rodas sacensībās, jo starp paralimpiešiem ir daudz emocionāli uzlādējošu paraugu.
 
„Man ir kāds paziņa, kurš pirms vairākiem gadiem salauza kāju. Biju ļoti izbrīnīts, jo uz aicinājumiem kaut ko kopīgi darīt viņš atbildēja: redz, es nevaru neko darīt, jo man ir salauzta kāja. Es saku — re kur tev ir sieva, bērni, kam tu vari lūgt palīdzību iekāpt mašīnā, lai kaut kur aizbrauktu izklaidēties. Tas jau tev netraucē dzīvot dzīvi.”
Drustam tas bija pārsteigums, ka salauzta kāja ir šķērslis baudīt ikdienu. „Mans aicinājums ir nemeklēt attaisnojumus, ka nevaru kaut ko izdarīt. Tas nav iemesls nedzīvot. Paralimpiskajās sacensībās var redzēt, ka tur cilvēki daudz vairāk izbauda dzīvi. Negribu teikt, ka Latvijā tā nenotiek, bet...” Mārtiņš cenšas iedrošināt cilvēkus ar īpašām vajadzībām. Starp citu, pēc Londonas 2012. gada paralimpiādes viens no viņa karjeras scenārijiem ir ielikt riteni garāžas dziļākajā kaktā un palīdzēt līdzīgajiem.
Runājot par politiskajiem un ekonomiskajiem procesiem, Drusts piekrīt darbavietas oficiālajam viedoklim, ka Latvijā cilvēki ļoti daudz lietu dara personiskajās interesēs. „No otras puses — es pats neeju un nemainu tās lietas. Tāpēc negribu kādam kaut ko pārmest. Domāju, mēs neesam vēl pārslimojuši labos gadus.”
„Visu, ko Dievs Mārtiņam laupījis, viņš pats spējis kompensēt,” atzīst Drusta treneris Romāns Melderis. „Viņš ir tāds loģisks cilvēks. Ja pateikšu, ka teorētiski tas ir izdarāms, Mārtiņš to noteikti izdarīs. Es trenēju kādus trīsdesmit amatierus, bet ar tādu mērķtiecību viņš man ir pirmais.”

Mārtiņš DRUSTS
Paratriatlonists, finansists
Dzimis: 1978. gada 10. oktobrī
Augums un svars: 179 cm un 72 kg
Ģimenes stāvoklis: neprecējies, dzīvo ar draudzeni Lindu
Sportā: kopš 10 gadu vecuma (džudo)
Izglītība: Rīgas Biznesa skolas maģistrs, LU ekonomikas bakalaurs, Jelgavas 1. sanatorijas vidusskola
Strādā: Swedbank A/S finanšu departamentā
Lielākie sasniegumi sportā: 2. vieta Pasaules kausa posmā paratriatlonā (2011. g.), 3. vieta Europacup šosejas parariteņbraukšanas sacensībās Slovākijā (2011. g.)
Hobiji: kalnu slēpošana
Mīļākā filma: Lobists (korejiešu drāma)
Mūzika: Kārlis Kazāks, albums Viegli, Goran Gora, Gustavo, James un MGMT

42 komentāri:

  1. Vai vēlaties pārdot savu nieru? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo tas ir finansiāli nojaukts, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu Jūsu nierei. Mans vārds ir (doktors Elvis Whyte), kas esmu mūsu slimnīcas specializācijā, kas specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Lai iegūtu plašāku informāciju, sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp +2347083629144

    AtbildētDzēst
  2. Dear Sir / Madam,

    Vai vēlaties pārdot savu nieru?

    Jūs meklējat iespēju pārdot savu nieru par naudu, jo finanšu sabrūk, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazināties ar mums šodien un es jums piedāvāsšu labu nieru daudzumu. Mans vārds ir Dr Kate. Es esmu Frenologs Universitātes slimnīcās Bristol NHS Foundation Trust. Mūsu slimnīca specializējas nieru operācijās, un mēs arī nodarbojamies ar iegādi un nieru transplantāciju ar atbilstošu donoru. Mēs atrodamies Apvienotajā Karalistē, ASV, Malaizijā. Ja esat ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieru, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: kateadams946@hotmail.com

    Mans viedoklis

    Dr Kate Adams

    Tālruņa numurs: 2348146161694

    drkateadamsblog.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  3. Vai vēlaties iegādāties nieru vai vēlaties pārdot savu nieru? Vai Tu esi
    meklē iespēju pārdot savu nieru naudas dēļ
    finanšu sadalījums un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums
    šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mani sauc
    Ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu
    klīnika ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar pirkšanu
    un nieru transplantācija ar dzīvo donoru.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja Jums ir
    Jums ir interese pārdot vai iegādāties nieres, lūdzu, nevilcinieties
    sazinieties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
    Mobilais numurs: 2349028230916

    Ar laba vēlējumiem.
    Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  4. Vai vēlaties iegādāties nieri vai pārdot nieru? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu nierēm. Mans vārds ir ārsts Daniels ir nefrologs UBTH medicīnas centrā. Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, kā arī nodarbojas ar pirkšanu un nieru transplantāciju ar dzīvu donoru. Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā. Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu.

    E-pasts: Doctordaniel95@outlook.com vai Doctordanielben@gmail.cm
    Whatsapp mobilais numurs: 2349028230916

    Ar laba vēlējumiem. Dr Daniel.

    AtbildētDzēst
  5. Uzmanību
      Tas ir paredzēts, lai informētu plašu sabiedrību, vīriešus vai sievietes, kas ir veseli un
      100% nopietni nieru pārdošanā steidzami jāvēršas pie Dr.raphael
      Slimnīca .. e-pasts; doctorraphael@aol.com, jo ​​mūsu ir daudz
      pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija.
      meklējat veidu, kā nieru naudu pārdot finansiālu apsvērumu dēļ
      Mēs sadalāmies un nopērkam jūsu nieri par 900 000 eiro vienai personai
      nieres
      un mums ir arī Vib / Aid Ultra Vibros 11 zāles, kas to var izārstēt vai uzturēt ilgāk

      e-pastu mums tagad,

      EMAIL; doctorraphael@aol.com
      Hangout sesija: Clevelandclinicmanagement@gmail.com
      Ar cieņu

      Dr.Rafaels

    AtbildētDzēst
  6. Liecība, liecība !! Liecība !!!


    Es gribu liecināt par to, kā Dievs izmanto ārsta danielus, lai palīdzētu man veikt nieru operācijas, es esmu Marija no Spānijas un pārdevu savu nieri ārstu Daniela slimnīcai 800 000 eiro vērtībā un pēc veidlapas aizpildīšanas piekrītu noteikumiem un nosacījumiem, kā arī operācijai. tika veikts ASV, CLEVELAND HOSPITAL AND CLINIC,
    Iepriekš biju nobijies, bet pēc operācijas es devu 800 000 eiro un esmu tik laimīgs, ka visas manas finansiālās problēmas ir beigušās. Es gribu pateikt visiem, lai šodien sazinātos ar ārstu Daniels par nieru operāciju

    e-pasts: danielshospital55@gmail.com

    Whatsapp: +2349064642414

    Ar cieņu

    AtbildētDzēst
  7. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu nieri? Ja jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 USD dolāru par jūsu nieri. Mans vārds ir ārsts MAXWELL, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un transplantāciju ar atbilstošu donoru. Mēs esam
    atrodas Indijas štatā, ASV, Malaizijā, Singapūrā.Japāna

    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, nevilcinieties
    sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.
    E-pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: 33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    MEDICĪNAS DIREKTORS
    DR MAXWELL

    AtbildētDzēst
  8. Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
    un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
    daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
    jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
    finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
    un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
    rakstiet mums tagad,

    EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

    Paldies

    AtbildētDzēst
  9. Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
    un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
    daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
    jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
    finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
    un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
    rakstiet mums tagad,

    EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

    Paldies

    AtbildētDzēst
  10. Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
    un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
    daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
    jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
    finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
    un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
    rakstiet mums tagad,

    EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

    Paldies

    AtbildētDzēst
  11. Tas ir paredzēts, lai plaši informētu vīriešus vai sievietes, kas ir veseli
    un 100% nopietni pārdodot nieres, steidzami vajadzētu ... e-pasts: stmarkspecialisthospital0@gmail.com ,, Kā mums
    daudz pacientu, kuriem šobrīd nepieciešama nieru transplantācija,
    jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu sakarā ar
    finansiālais sadalījums, un mēs nopirksim jūsu nieri par EUR 800 000 EUR par nieri.
    un arī mums ir ārstnieciskas zāles / palīdzība, ja jums nepieciešama arī ārstēšana
    rakstiet mums tagad,

    EMAIL ;; stmarkspecialisthospital0@gmail.com

    Paldies

    AtbildētDzēst
  12. Vai vēlaties iegādāties nieri vai vēlaties pārdot savu nieri?
      nieres? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu krīzes dēļ un nezināt, ko darīt?
      Sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu servisu.
      Es esmu USD 1 000 000,00 par viņa nieri. Mans vārds ir ārsts JAME DAVID. Esmu GALVENĀS KLĪNISKAS nefrologs. Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, un mēs to apmeklējam arī
      Pērciet un pārstādiet dzīvās nieres.
      atbilstošais donors. Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Amerikas Savienotajās Valstīs. UU., Malaizija, Indija. Ja jūs interesē nieru pirkšana,
      Sazinieties ar mums pa e-pastu.
      E-pasts: drjamedavid460@gmail.com

      Atklāti sakot
      DR JAME DAVID.

    AtbildētDzēst
  13. Vai vēlaties iegādāties nieri vai vēlaties pārdot savu nieri?
      nieres? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu krīzes dēļ un nezināt, ko darīt?
      Sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu servisu.
      Es esmu USD 1 000 000,00 par viņa nieri. Mans vārds ir ārsts JAME DAVID. Esmu GALVENĀS KLĪNISKAS nefrologs. Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, un mēs to apmeklējam arī
      Pērciet un pārstādiet dzīvās nieres.
      atbilstošais donors. Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Amerikas Savienotajās Valstīs. UU., Malaizija, Indija. Ja jūs interesē nieru pirkšana,
      Sazinieties ar mums pa e-pastu.
      E-pasts: drjamedavid460@gmail.com

      Atklāti sakot
      DR JAME DAVID.

    AtbildētDzēst
  14. Vai vēlaties iegādāties nieri vai vēlaties pārdot savu nieri?
      nieres? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu krīzes dēļ un nezināt, ko darīt?
      Sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu servisu.
      Es esmu USD 1 000 000,00 par viņa nieri. Mans vārds ir ārsts JAME DAVID. Esmu GALVENĀS KLĪNISKAS nefrologs. Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, un mēs to apmeklējam arī
      Pērciet un pārstādiet dzīvās nieres.
      atbilstošais donors. Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Amerikas Savienotajās Valstīs. UU., Malaizija, Indija. Ja jūs interesē nieru pirkšana,
      Sazinieties ar mums pa e-pastu.
      E-pasts: drjamedavid460@gmail.com

      Atklāti sakot
      DR JAME DAVID.

    AtbildētDzēst
  15. Mums steidzami nepieciešami nieru donori no visas pasaules par summu 800 000,00, EURO.
    Sazinieties ar Dr. Daniels, lai iegūtu vairāk informācijas par nierēm
    E-pasts: Danielshospital55@gmail.com

    Whatsapp: +2349064642414

    Paldies..

    AtbildētDzēst
  16. Liecība, liecība !! Liecība !!!
      Es gribu liecināt par Dievu, izmantojot ārsta žēlastību, lai palīdzētu man veikt nieru operācijas. Esmu Marija no Spānijas un pārdevu savu nieri drmercyhospital par 800 000 eiro un pēc formas aizpildīšanas es piekrītu noteikumiem un nosacījumiem un operācijai. tika veikts ASV, CLEVELAND HOSPITAL AND CLINIC, es agrāk biju nobijies, bet pēc operācijas es iedevu 800 000 eiro un esmu tik priecīgs, ka visas manas finansiālās problēmas ir beigušās. Es gribu pateikt visiem, lai šodien sazinātos ar Drmercy slimnīcu par nieru operācijām, e-pasts: drmercyhospital686@gmail.com Whatsapp: +2348100367800 Ar cieņu.

    AtbildētDzēst
  17. Sveiki visiem.

    Mans vārds ir Dr Kate Adams, esmu frenologs Universitātes slimnīcu Bristoles NHS fonda trestā. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un pārstādīšanu, ja dzīvo attiecīgais donors. Mēs atrodamies Dubaijā, Turcijā, ASV, Malaizijā. Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu: kateadams946@hotmail.com

    Mana cieņa

    Dr Kate Adams

    Tālruņa numurs: +2348146161694

    drkateadamsblog.wordpress.com

    AtbildētDzēst
  18. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklējot iespēju pārdot savu nieri par naudu
    finanšu sabrukuma dēļ, un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa 400 000 dolāru par jūsu nieru. Mani sauc DOCTOR MARTEN
    esmu nefrologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvu
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijas, Turcijas, ASV, Malaizijas, Dubaijas pilsētā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu.
    E-pasts: martenhospital@gmail.com

    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  19. Vai vēlaties pārdot savu nieri? vai Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu summu jūsu nierēm. Mans vārds ir (ārsts Elvis Kāpēcte), kurš ir frenologs mūsu slimnīcā, kuras specializācija ir nieru ķirurģija, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un pārstādīšanu, ja dzīvots ir attiecīgais donors. Sazinieties ar e-pastu: doctorelviswhyte@gmail.com vai whatsapp us +2347083629144, lai iegūtu vairāk informācijas

    AtbildētDzēst
  20. LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.
    Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas padarīs jūs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni nedēļā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026
    PRIEKŠROCĪBAS, KAS Piešķirtas jauniem locekļiem, kuri pievienojas ILUMINATI.
    1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā
    2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000
    3.Papildu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētā valstī
    4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.
    5.Golfa asociācijas gada pakete
    6.V.I.P ārstēšana visās lidostās pasaulē 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove
    9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram
    10. Mēnesis bija tikšanās ar pieciem labākajiem pasaules līderiem un piecām labākajām slavenībām pasaulē.
    Ja jūs interesē pievienoties mums lielās illuminati brālības sātaniskās rokas simbolā, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu collonburr3@gmail.com

    AtbildētDzēst
  21. LAIPNI LŪDZAM LIELAJĀ BROTERVA.
    Jūs vēlaties būt Illuminati loceklis kā brālība, kas padarīs jūs bagātu un slavenu pasaulē un kam būs spēks kontrolēt cilvēkus, kuri atrodas pasaules virsotnē. Jūs esat biznesmenis vai sieviete, mākslinieks, politiķis, mūziķis, students, jūs vēlaties būt bagāts, slavens, spēcīgs dzīvē, pievienoties Illuminati brālības kultam šodien un saņemt tūlītēju un bagātīgu summu. USD 2 miljoni nedēļā un bezmaksas mājas. jebkur jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un mēnesī saņemt arī USD 20 000 000 algu% 2026
    PRIEKŠROCĪBAS, KAS Piešķirtas jauniem locekļiem, kuri pievienojas ILUMINATI.
    1. Naudas atlīdzība USD 800 000 vērtībā
    2. Jauns Elegant Dream CAR, kura vērtība ir USD 500 000
    3.Papildu māja, kas iegādāta jūsu izvēlētā valstī
    4. Viena mēneša atvaļinājums (pilnībā apmaksāts) jūsu sapņu tūrisma galamērķī.
    5.Golfa asociācijas gada pakete
    6.V.I.P ārstēšana visās lidostās pasaulē 7.Kopējās dzīvesveida izmaiņas 8.Piekļuve Bohemian Grove
    9. Ikmēneša iemaksa jūsu bankas kontā 99 000 000 ASV dolāru katru mēnesi kā biedram
    10. Mēnesis bija tikšanās ar pieciem labākajiem pasaules līderiem un piecām labākajām slavenībām pasaulē.
    Ja jūs interesē pievienoties mums lielās illuminati brālības sātaniskās rokas simbolā, sazinieties ar mums tagad pa e-pastu collonburr3@gmail.com

    AtbildētDzēst
  22. Jūs esat biznesmenis, politiķis, mūzika,
    students un grib
    būt bagātam, spēcīgam un slavenam dzīvē
    nepieciešama jauda
    lai sasniegtu savus sapņus, jūs varat sasniegt savus
    sapņi par
    Illuminati loceklis. ar to jums viss
    sapņi un
    sirds vēlmes, kuras var pilnībā sasniegt, ja
    ES ļoti gribu
    būt par
    Tad apgaismojiet
    jūs varat sazināties (illumenatirichtemple@gmail.com)
    Valstis ................. ............................. Valsts.
    vai
    piezvaniet Sārai, un paldies varat pievienot arī vietnei whats-app +2348104857337

    AtbildētDzēst
  23. Mums steidzami nepieciešami orgānu donori, nieru donori, sieviešu olas, nieru donori. Summa: USD 500 000,00 dolāri
    Sieviešu olu summa: USD 500 000,00 dolāri
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Lūdzu, kopīgojiet šo ziņu.


    We are urgently in need of Organs Donors, Kidney donors,Female Eggs,Kidney donors Amount: $500.000.00 Dollars
    Female Eggs Amount: $500,000.00 Dollars
    WHATSAP: +91 91082 56518
    Email: : customercareunitplc@gmail.com
    Please share this post.

    AtbildētDzēst
  24. Es ļoti iesaku Carrol Walker kungu kā labāko forex / bitcoin tirgotāju, es nopelnīju līdz 5000 USD nedēļā ar 500 USD nedēļā. Jūs varat sazināties ar viņu, ja jums nepieciešama palīdzība, izmantojot https://t.me/carrolwalker
    e-pasts; int.hackers002@gmail.com Paldies vēlāk.

    AtbildētDzēst
  25. Vai vēlaties iegādāties nieres vai vēlaties pārdot savu nieri? Ja jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finansiāla sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 400 000 USD dolāru par jūsu nieri. Mans vārds ir DOCTOR MOHAMMED CHIRAQ, kas esmu nefrologs FRANCISCO HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru iegādi un transplantāciju, ja dzīvots ir attiecīgais donors.

    Mēs atrodamies Indijas, Turcijas, ASV, Malaizijas, Dubaijas pilsētā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    sazinieties ar mums pa e-pastu un WhatsApp.
    E-pasts: franciscohospital1988@gmail.com
    WhatsApp numurs: +60 11-2321 7817

    Ar laba vēlējumiem
    CHIEF MEDICĪNAS DIREKTORS
    DR MOHAMMED CHIRAQ

    AtbildētDzēst
  26. Laba diena visiem,Pārdodiet nieres un ietaupiet dzīvību un nopelniet naudu, es esmu ārsts alex pēc vārda aneugrogistssadaļā Nieru iegāde, vai vēlaties pārdot savas nieres, lai glābtu dzīvības?meklējat iespēju pārdot nieres par izdevīgu cenu, lai jūsvar samaksāt savu parādu? Šī ir iespēja jums pārdot savas nieres600 000,00 $ un vairāk. Visiem ieinteresētajiem ziedotājiem ir jāsazinās ar mūsu komanduvairāk informācijas pa e-pastu: dralexspeciallist@gmail.com Vai kopieteikums?+2349072064355 Pārliecinieties, ka nevilcinieties sazināties ar mums, kā mēs to darīsimPārliecinieties, ka mēs strādājam ar jums, kā arī mēs pārliecināsimies, ka jūsbaudīt darījumus ar mumsE-pasts: dralexspeciallist@gmail.com

    AtbildētDzēst
  27. Vai vēlaties iegādāties nieres vai aknas vai arī pārdot nieres vai aknas? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres vai aknas par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 400 000 dolāru apmērā par jūsu nierēm vai aknām. Mani sauc DOCTOR MOHAMMED, esmu nefrologs FRANCISCO HOSPITAL.
    Mūsu slimnīca specializējas nieru vai aknu ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru vai aknu pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru.

    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru vai aknu pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nedariet to
    nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pasta adresi un WhatsApp.
    E-pasta adrese: franciscohospital1988@gmail.com
    WhatsApp numurs: +601123217817

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR MOHAMMED

    AtbildētDzēst
  28. Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
    PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI NEPIECIEŠAMIES PAR REĢISTRĀCIJAS MAKSU
    Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot vietni WhatsApp: +1 661-777-5633

    Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

    slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

    šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

    Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

    1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.


    Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam
    E-pasts: illuminate666temple@outlook.com vai
    WhatsApp: (+1 661-777-5633)

    AtbildētDzēst
  29. Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai arī pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Vai jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu 500 000 dolāru apmērā par jūsu nieri. Mani sauc doktors Maksvels, esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvo donoru. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Lūdzu, dariet mums zināmu, ja jūs interesē nieru vai
    Ērģeles, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa e-pastu un pa e-pastu.

    E-pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    Galvenais medicīnas direktors
    DR Maksvels

    AtbildētDzēst
  30. Hej,
    Vi er et professionelt Cyber Tech kredit team med en stor ring rundt
    kloden er inficeret med mere end 3 millioner debet malware og
    skimmere, får vi et tomt pengeautomatkort og lægger dem i en masse penge
    hurtigt og sikkert, hvormed man kan trække kontanter enten i euro eller
    Schweiziske franc fra pengeautomater og kan bruges af ethvert POS-system
    Bemærk: Vores kort er ulovlige, men stol på mig, det er 100% sikkert
    Kontakt: Daneil Jerry LEE
    E-mail: lee.jerry5555@gmail.com

    AtbildētDzēst
  31. Vai jūs vēlaties pārdot savu nieru finansiālu grūtību dēļ? Mūsu slimnīca specializējas nieru ķirurģijā / transplantācijā un citās orgānu terapijās, mums steidzami būs nepieciešami O + un, A + un B + un nieru donori ar vai bez pases, un mēs jums piedāvāsim skaistu summu 250 000,00 USD. Jebkurai ieinteresētai personai ir jāsazinās ar mums pa WhatsApp numuru +234 806 046 8385 vai e-pastu: (mayoclinichospital199@gmail.com).

    Ar cieņu ...
    Dr Taisons

    AtbildētDzēst
  32. Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
    PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI ARĪ NEPRASĪJAS REGISTRĀCIJAS MAKSU
    Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot vietni WhatsApp: +1 (708)942-7262

    Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

    slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

    šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

    Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

    1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.

    Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem, jums jābūt vismaz 25 gadus vecam
    E-pasts: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    WhatsApp: (+1 708) 942-7262

    AtbildētDzēst
  33. Sveiki!
    Kā tev iet?
    Manai slimnīcai šobrīd nepieciešami trīs (3) nieru donori steidzamai transplantācijai, katram nieru donoram tiks kompensēta kopējā summa USD 550 000,00 USD. Mēs esam atbildīgi par jūsu ceļošanas dokumentiem un visiem izdevumiem, kas var rasties pēc tam, kad esat pārbaudīts. Veselam un spējīgam ķermenim ir jāsazinās ar šo e-pastu: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com)
    Tikai nopietni ziedotāji, 100% garantēti.

    AtbildētDzēst
  34. Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
    PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI ARĪ LŪDZ REĢISTRĀCIJAS MAKSU
    Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu caur WhatsApp: +1(708)942-7262

    Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

    slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojies Illuminati brālības kultam

    šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

    Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

    1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.


    Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem patiesajā Gmail kontā, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    WhatsApp: +1 (708) 942-7262

    AtbildētDzēst
  35. Šis ir oficiāls apgaismots ziņojums pasaulei
    PIEZĪME: PIEVIENOJUMA NAV CILVĒKU ZIEDOŠANA UN ILLUMINATI ARĪ LŪDZ REĢISTRĀCIJAS MAKSU
    Jūs varat sazināties ar tempļa aģentu, izmantojot WhatsApp: +1(708)942-7262

    Vai esat uzņēmējs, politiķis, mūziķis? Jūs vēlaties būt bagāts

    slavens, spēcīgs dzīvē, pievienojieties Illuminati brālības kultam

    šodien un iegūstiet bagātīgu tūlītēju summu. USD 1 miljons nedēļā un bez maksas

    Automašīna, kurā jūs izvēlaties dzīvot šajā pasaulē un saņemat pat USD

    1 000 000 kā jūsu ieguvums, lai sāktu jaunu dzīvi.


    Lai varētu sazināties ar mūsu patiesajiem Gmail partneriem, jums jābūt vismaz 20 gadus vecam: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    WhatsApp: +1 (708) 942-7262

    AtbildētDzēst
  36. Vai vēlaties iegādāties nieres vai pārdot savu
    nieres? Vai Tu esi
    meklē iespēju par naudu pārdot nieres
    finanšu sabrukuma dēļ un jūs nezināt, ko darīt
    dariet, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu
    naudas summa $ 400 000 dolāru jūsu Nierēm. Mani sauc ĀRSTS MARTENS
    Esmu neirologs MARTEN HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir
    specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī nodarbojamies ar
    nieru pirkšana un transplantācija ar dzīvo an
    atbilstošais donors.
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, nē
    nevilcinieties sazināties ar mums pa e -pastu.
    E -pasts: martenhospital@gmail.com


    Ar laba vēlējumiem

    DR MARTEN

    AtbildētDzēst
  37. Vai vēlaties iegādāties nieres, ķermeņa orgānus vai pārdot nieres vai ķermeņa orgānus? Ja jūs meklējat iespēju pārdot nieres par naudu finanšu sabrukuma dēļ un jūs nezināt, ko darīt, tad sazinieties ar mums jau šodien, un mēs jums piedāvāsim labu naudas summu USD 500 000 apmērā par jūsu Nieru. Mans vārds ir ārsts MAXWELL, es esmu neirologs BILL ROTH HOSPITAL. Mūsu slimnīca ir specializējusies nieru ķirurģijā, un mēs nodarbojamies arī ar nieru pirkšanu un transplantāciju ar dzīvu atbilstošu donoru. Mēs atrodamies Indijā, ASV, Malaizijā, Singapūrā. Japāna.

    Lūdzu, informējiet mūs, ja esat ieinteresēts pārdot vai iegādāties nieres vai
    Lūdzu, nekautrējieties ērģelēm sazināties ar mums pa e -pastu un pa e -pastu.

    E -pasts: birothhospital@gmail.com
    Kas ir lietotnes numurs: +33751490980

    Ar laba vēlējumiem
    VADĪTĀJS MEDICĪNAS DIREKTORS
    DR MAXWELL

    AtbildētDzēst
  38. Vai vēlaties pārdot savu nieri?
    Vai meklējat iespēju pārdot savu nieri par naudu finanšu sabrukuma dēļ un nezināt, ko darīt?
    Tad sazinieties ar mums jau šodien pa dr.louisclinic@gmail.com un mēs piedāvāsim jums labu summu par jūsu nierēm, jo mums steidzami nepieciešama niere mūsu klīnikā vai zvaniet +60176359983
    E-pasts: dr.louisclinic@gmail.com
    WhatsApp: +60176359983
    Cena: $650,000 USD

    AtbildētDzēst
  39. Labdien visiem, es vēlos dalīties ar šo lielisko liecību.. Mani sauc Fenardez, es vēlos izteikt lielu paldies Mārtiņa kundzei, kura man palīdzēja šo gadu sākumā, kad es burtiski meklēju, kā kļūt par vienu no lielā brālības asociācija pasaulē, kas pazīstama par vīriešiem,... es esmu izmantojis tik daudz aģentu tiešsaistē, bet man neizdevās, līdz es satiku šo cilvēci un godīgo cilvēku, Mārtiņa kungs!
    Lūdzu, ticiet un speriet soli ar viņa noteikumiem un nosacījumiem, lai palīdzētu jums kļūt par vienu no lielākajiem apgaismojuma dalībniekiem pasaulē un lai jums būtu visas sirds vēlēšanās, es padalos ar viņu pa saziņas e-pastu: illuminatiagent.oath@gmail.com . vai whatsapp numurs: +4917689177237

    AtbildētDzēst
  40. Jūs esat finanšu krīzē, jums nepieciešama nauda labākam dzīves līmenim, jūs esat parādos un vēlaties pārdot savas nieres par naudu šodien, apmeklējiet mūs un mēs piepildīsim jūsu sapni, mēs pērkam nieri par USD 480 000 USD ! Jūs meklējat iespēju mainīt savu līmeni, atbrīvot sevi no parādiem un pateikt nē nabadzībai, jūs meklējat finansiālu pārtraukumu, jūs meklējat līdzekļus, lai nomaksātu kredīta īri un atrisinātu citu ģimenes problēmu, un jūs to nedarāt. zināt, ko darīt, sazinieties ar mums jau šodien, un mēs piedāvāsim jums labu naudas summu par jūsu nieri. Mani sauc ārsts Fernando. Es esmu TORONTO VISPĀRĒJĀS SLIMNĪCAS nefrologs Mūsu klīnika specializējas nieru ķirurģijā, un mēs arī ārstējam. Saskaņotu donoru nieru iegāde un transplantācija
    Mēs atrodamies Indijā, Turcijā, Francijā, Nigērijā, ASV, Malaizijā, Dubaijā, Kuveitā
    Ja jūs interesē nieru pārdošana vai pirkšana, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: Torontogenaralhospital@gmail.com

    Sveicieni

    DR Fernando

    AtbildētDzēst
  41. Uzmanību
    Mērķis ir informēt plašu sabiedrību, veselus vīriešus un sievietes. Kuram tas rūp
    Tūlītēja ziedošana {orgānu nieres aknu olnīcu kaulu smadzenēs, sēkliniekos un ir 100% nopietna Sazinieties ar .. e-pastu? holymadrinalclinic@gmail.com
    jo mūsu ir daudz
    pacientiem, kuriem pašlaik nepieciešama nieres transplantācija.
    Meklējiet iespēju pārdot savu nieri par finansējumu
    Mēs nopirksim tavu
    nieres par 800 000 eiro
    Aknas: 600 000 eiro
    Olnīcas: 300 000 eiro
    Kaulu smadzenes: €500000

    un mums ir arī Vib / Aids ultra vibros 11 zāles, kas var tos izārstēt vai ļaut viņiem ilgāk pavadīt atvaļinājumu

    Nosūtiet mums e-pastu

    E-PAsts; E-pasts: holymadrinalclinic@gmail.com

    Sveicieni

    Maikls

    AtbildētDzēst
  42. ILLUMINATI BROTHERHOOD TEMPLE 666 NEPRASĪS REĢISTRĀCIJAS MAKSU, UN NEKĀDĀ CILVĒKU UPURĒŠANAI
    Es vēlos, lai pasaule zinātu, ka lielais Illuminati brālības bagātības un varas templis 666 patiešām pastāv.
    Sākumā es domāju, ka tā ir krāpniecība, jo mūsdienās internetā ir grūti atrast īstus cilvēkus, līdz es nolēmu to izmēģināt,
    Un visa mana dzīve mainījās tikai 6 dienu laikā

    JAUNO Biedru PRIEKŠROCĪBAS
    1. Māja jebkurā jūsu izvēlētā valstī.
    2. Jauna sapņu automašīna 200 000 USD vērtībā.
    3. Summa 5 miljoni dolāru (5 000 000 $)

    Lai varētu sazināties ar mūsu partneriem, jums ir jābūt vismaz 18 gadus vecam
    E-pasts: 666illuminatiagent666@gmail.com
    Illuminati aģenta WhatsApp numurs +39 351 075 2166

    AtbildētDzēst