2010. gada 3. februāris

Sandis Ozoliņš: "Saimons nav mainījies"

Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš uzvarā 3:1 pret "Vitjaz" pamanījās būtu visur. Ar trim rezultatīvām (0+3) piespēlēm uzbrūkošais aizsargs nodiriģēja dinamiešu uzbrukumu, taču Sanda kļūda aizsardzībā laupīja "sauso" spēli Edgaram Masaļskim. ParSportu.lv
OZOLIŅA SNIEGUMS priecēja arī Oļegu Sorokinu un Marselu Hosu. Foto:Z.Zālmanis(Nikon)

Kā jūtas tavs plecs?
- Paciest var.
Vai šis ir atsvaidzināts savainojums no vecajiem laikiem?
- Nē, pilnīga jauna trauma. Vai spēlēju zem špricēm? Uz tādiem jautājumiem nevaru atbildēt. Un tāpat es neteiktu taisnību... 
Pēdējās 12 spēlēs Rīgas "Dinamo" kontā ir jau 10 uzvaras. Kā vari komentēt aizvadīto maču?
- Šī ir visas komandas uzvara. Bija momenti, kad pats nenospēlēju tā kā gribējās, taču kopumā - tīri labi... Sekmīgi izdevās vairākums, bet vairākās situācijās vārtus izglāba tikai Edgars Masaļskis... .
Arī "Vitjaz" bija piecas uzvaras sešās spēlēs, jo viņi kā atpalicēji var spēlēt brīvām rokām. Vai patiešām likās, ka čehovieši darbojās īpaši atraisīti?
- Mēs zinājām, ka šī nebūs viegla pastaiga... Katra komanda - lai arī kurā vietā tabulā atrastos - vienmēr gatavojas tikai uzvarēt. Turklāt "Vijaz" iepriekšējā kārtā ar 1:0 apspēlēja mūsu galvenos konkurentus "Torpedo".
Tu atradies laukumā, kad zaudējām vienīgos vārtus. Kas notika?
- Pie tāda rezultāta (3:0) ir grūti koncentrēties. Varēju tikt pretspēlētājam līdzi...
Cik daudz ir palicis no tā Krisa Saimona, ar kuru kopā Kolorādo "Avalanche" izcīnīji Stenlija kausu?
- Viņš nav mainījies: spēlē tādu pašu hokeju - atrodas vārtu priekšā un liek lietā spēka spēli. Daudzi nenovērtē Saimona ripas vadīšanas meistarību. Esmu pats savām acīm redzējis, uz ko Saimons ir spējīgs un kāpēc viņš ir rezultatīvs. Saprotams, mēs neesam kļuvuši jaunāki - kopš tā laika, kad pirmoreiz tikāmies... Uj, pirms cik ilga tas bija... 15 gadus atpakaļ! Saimons ir malacis!
Viņš pirms Zvaigžņu spēles izmeta, ka būs ļoti priecīgs satikt tevi...
- Ne ko labāku par uzvaru Stenlija kausā nevar atcerēties, tāpēc ir sevišķi patīkami tikties ar spēlētājiem no tiem laikiem, ar kuriem ir kopīgas tik labas atmiņas, labas attiecības. Un vēl jo vairāk - uzspēlēt tik nepiespiestā atmosvērā kā Zvaigžņu spēlē.

37 gadus vecais Ozoliņš jau ar 23 punktiem (5+18) ir pārliecinoši rezultatīvākais "dinamiešu" aizsargs un septītais - visā komandā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru